Nike

“Vanaf het allereerste contact zat er een klik en een positieve vibe in de samenwerking tussen Key-Quality en Nike. Niet vreemd want alle twee erg dynamische organisaties. Wij doen een beroep op Key-Quality voor de kwaliteitscontroles zowel in de schoonmaak als voor wat de catering betreft. Ook de jaarlijkse tevredenheidsenquête met betrekking tot die catering heeft Nike toevertrouwd aan Key-Quality. Wij zijn een veeleisende klant, maar door een combinatie van een professionele aanpak, kennis van zaken, flexibiliteit en actief meedenken met ons ervaart Nike Key-Quality als een partner eerder dan een leverancier. Wij hebben dan ook niet getwijfeld om ook een beroep te doen op Key-Quality voor ondersteuning in het aanbestedingsproces voor het cleaning contract binnen Nike.”

– Dominiek Maurissen, WD+C Workspace Services Lead –

Christelijke Mutualiteiten

“Wij kunnen vanuit Christelijke Mutualiteiten een samenwerking met Key-Quality sterk aanbevelen. Hun begeleiding voor de opmaak en uitrol van een nieuw poetscontract zijn een absolute meerwaarde en bieden een grote mate van ontzorging. Key-Quality werkt vanuit een professioneel kader en hun medewerkers zijn vlot bereikbaar. Key-Quality denkt mee met de klant en behoedt voor valkuilen. Kortom: een vlotte samenwerking die voor Christelijke Mutualiteiten een kwalitatieve opstart en opvolging van schoonmaakopdrachten garandeert.”

– Sofie Vercammen, Consulent –

Maastricht University

“Maastricht University werkt al meer dan 9 jaar prettig samen met Key-Quality op het gebied van aanbesteden, advisering en het meten van kwaliteit. Ik heb als verantwoordelijke voor de facilitaire dienstverlening regelmatig behoefte aan een partner die mij kan voorzien van vakinhoudelijke informatie en objectief advies. Mede door de bijdrage van Key-Quality zijn we in staat om met onze dienstverleners inhoudelijk goede gesprekken te voeren met als doel om de betreffende dienstverlening steeds verder te ontwikkelen. De flexibiliteit, het meedenken en het daadwerkelijk ontzorgen is voor mij een reden om te kiezen voor samenwerking met Key-Quality”

– Jolanda Kemp, Teamleider Contractmanagement –