AANKOOP EN OVERHEIDSOPDRACHTEN

Key-Quality begeleidt uw overheidsopdrachten en offerte trajecten zonder publicatieplicht.

Op het gebied van aankoop hebben wij ruime ervaring met onderstaande dienstverlening:

  • Schoonmaak dienstverlening
  • Ruitenkuis
  • Sanitaire voorzieningen
  • Afvalverwerking
  • Catering

Afhankelijk van uw specifieke noden kunnen wij de volledige regie in handen nemen van uw overheidsopdrachten en offertetrajecten zonder publicatieplicht, van voorbereiding tot en met de uitvoering. Een snelle en directe communicatie staat bij ons centraal. In samenspraak en op basis van een structureel overleg met één of meerdere stakeholders staat Key-Quality garant voor een vlotte uitvoering.

Een overheidsopdracht in de markt plaatsen is geen eenvoudige opdracht. Wij merken dat klanten er vaak tegen op kijken, vooral wanneer het gaat om een grote Europese aanbesteding. De wetgeving is moeilijk leesbaar, voor interpretatie vatbaar en niet bij eenieder bekend. Key-Quality kan uw organisatie van begin tot einde bijstaan. De risico’s zijn  immers hoog, de regels complex zeker wanneer u het betreffende pakket slechts éénmaal in de zoveel jaar aanbesteedt.

Vergis u niet, aanbesteden biedt meer opportuniteiten dan bedreigingen! Met een grondige voorbereiding liggen de opportuniteiten op de markt voor het grijpen. Bij deze voorbereiding wordt er onder andere gedacht aan:

  • Een uitgebreide formulering vraagstelling: Door de wijze waarop de aanbestedingsprocedure is ingedeeld, wordt de aanbestedende partij gedwongen om van tevoren de vraag goed en volledig te formuleren. Hierdoor wordt de doelstelling van de aanbesteding veel eenvoudiger gerealiseerd.
  • Besparingspotentieel: Doordat niet meer automatisch bij de ‘huisleverancier’ wordt ingekocht kan de aanbestedende dienst vaak veel geld besparen.

Door gebruik te maken van de begeleiding van Key-Quality worden uw risico’s beperkt en haalt u  expertise in huis. Uit de jarenlange ervaring is gebleken dat de investering in onze onderneming in het merendeel van de gevallen is terug verdiend, ruimschoots zelfs. Key-Quality begeleidt gemiddeld een vijftigtal aanbestedingen op jaarbasis.

Elk van onze consultants is gespecialiseerd in een aantal specifieke pakketten zoals schoonmaakdienstverlening, ruitenkuis, sanitaire voorzieningen, afvalverwijdering of catering, heeft jarenlange ervaring, kent de markt als geen ander en schoolt zich continu bij om u op professionele wijze bij te staan.

Wij kunnen je helpen!

Stuur ons een bericht of bel met een van onze specialisten.

Neem contact op